عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد هشدار وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید بی‌تفاوت نیستیم وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد
سرخط خبرها

جزییات عملیات گازرسانی از چابهار تا زابل|‌ سخنگوی دولت: گازرسانی به سیستان و بلوچستان پیشرفت قابل توجهی دارد

  • کد خبر: ۱۵۴۱۳۰
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۵
جزییات عملیات گازرسانی از چابهار تا زابل|‌ سخنگوی دولت: گازرسانی به سیستان و بلوچستان پیشرفت قابل توجهی دارد
سخنگوی دولت در بیان خبر خوشی برای اهالی سیستان و بلوچستان گفت: گازرسانی به این استان پیشرفت قابل توجهی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی بهادری‌جهرمی با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم در زمینه گازرسانی به استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: اولویت دولت سیزدهم از ابتدا، خدمت‌گذاری به مناطق کم‌برخوردار و جبران عقب‌ماندگی‌ها بوده و هست و از این رو توجه ویژه‌ای نیز به استان سیستان و بلوچستان داشته تا روند عملیات اجرایی گازرسانی به این استان با قوت و تلاش شبانه روزی همکاران در وزارت نفت ادامه دارد.

سخنگوی دولت درباره گازرسانی به شهر‌های جنوبی استان سیستان و بلوچستان گفت: به حول و قوه الهی و همزمان با میلاد با سعادت حضرت، ولی عصر (عج)، خط انتقال گاز ایرانشهر به چابهار به طول ۲۹۰ کیلومتر و با هزینه ۴۱۰ میلیون دلار (معادل معادل بیست هزار میلیارد تومان) آماده افتتاح و بهره‌برداری می‌باشد.

بهادری‌جهرمی در خصوص گازرسانی به شهرستان‌های زابل، زهک، نیمروز، هیرمند و هامون گفت: خط انتقال گاز زاهدان به منطقه سیستان هم در اردیبهشت ماه سال جاری در دولت سیزدهم تزریق گاز گردید و در حال حاضر در این منطقه، شهر زابل گازدار می‌باشد. زابل ۵۰۰ کیلومتر شبکه مورد نیاز دارد که تاکنون ۴۷۰ کیلومتر اجرا و ۲۰۰ کیلومتر نیز گازدار شده است، در این شهر حدود ۲۰ هزار علمک نیز مورد نیاز است که نصب علمک‌ها آغاز شده است و در حال تکمیل است.

سخنگوی دولت در مورد وضعیت پیشرفت گازرسانی به سایر شهر‌های استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: شبکه‌های مورد نیاز شهر‌های ادیمی (مرکز نیمروز)؛ دوست محمد (مرکز هیرمند)؛ محمدآباد (مرکز هامون) و زهک (مرکز زهک) نیز با متراژ حدود ۲۸۰ کیلومتر به صورت کامل اجرا شده و فقط مراحل نهایی اجرای خطوط تغذیه بین این شهر‌ها باقیمانده است که در حال اجرا است، پیش بینی می‌شود این ۴ شهر در ماه‌های ابتدایی سال آینده گازدار شوند.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که در دولت سیزدهم اقدامات گازرسانی در استان سیستان و بلوچستان به ثمر برسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->